www.boswachtersblog.nl/ Noord-Brabant

Boswachter worden in West-Brabant? Het kan weer: er zijn twee vacatures!

20 maart 2017 Boswachter Anneke Oomes in Noord-Brabant
vacature boswachter

Voor het gezellige team boswachters in West-Brabant zoeken we uitbreiding.

Tot 31 maart kun je reageren op twee vacatures voor boswachter beheer. Lees meer over de inhoud op de vacaturesite De ene functie vereist minimaal MBO4 niveau, de andere MBO3 niveau. Voor beide functies geldt dat je werkt vanuit het kantoor in Breda waar vandaan alle West-Brabantse boswachters werken. Wil je naar aanleiding van de vacatures extra informatie vragen dan kan dat bij teamleider Theo Bakker. Zijn gegevens vind je in de vacature-tekst.

Succes bij je sollicitatie en wie weet tot ziens op je eerste werkdag!!

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog