www.boswachtersblog.nl/ Noord-Brabant

Natuur-vragen, opmerkingen en meldingen in Noord-Brabant

13 mei 2022 Boswachter Anneke Oomes in Noord-Brabant

Ik checkte zojuist de weersverwachtingen en ik werd er heel blij van! Het blijft nog zeker een week heel mooi weer. De komende dagen zal ik niet de enige zijn die naar buiten gaat. Wellicht kom ik jou daar wel tegen! Natuurlijk sta ik open voor een praatje en beantwoord ik graag al je vragen. Maar misschien treffen we elkaar niet en heb je toch een vraag of opmerking. Of zie je iets dat niet in de haak is en waar wij naar moeten kijken? Dan kun je mij en mijn collega’s eenvoudig vinden via het wereldwijde web.

Via dit blog maar ook op onze landelijke website kun je contactgegevens vinden.  Een aantal collega’s is actief op Facebook, Twitter en Instagram en zijn op die manier ook bereikbaar.

Beter nog kunt u ons mailen. Voor algemene vragen over West Brabant kun je mailen naar baronievanbreda@staatsbosbeheer.nl. Voor Oost-Brabant verwijs ik je naar onze landelijke website waar je heel eenvoudig de e-mailadressen van de gebiedsverantwoordelijke boswachter kunt vinden.

Heb je een heel gerichte melding voor onze BOA’s, waar dan ook in Noord-Brabant, dan kun je mailen naar: handhavingnoordbrabant@staatsbosbeheer.nl Dit is hét adres dat we provinciebreed gebruiken voor klachten, vragen etc. rondom handhaving.

Bedenk wel dat je met een mail enig geduld moeten hebben! Is iets echt spoed, bijvoorbeeld brand of een aanrijding met een ree, dan zijn het niet de boswachters die je benadert maar bel je direct met 112. Dit lijkt een overbodige opmerking maar in het verleden ontvingen we weleens brandmeldingen op onze mail of voicemail die we dan pas na enkele dagen zagen.

Ik wens je fijne dagen. Geniet van het mooie weer en van de natuur en blijf rekening houden met het broedseizoen waar we midden in zitten!

reageren

geef een reactie

 • Han Messie
  14 mei 2022 om 09:37

  Anneke, goede morgen,

  Dat mooie weer verheugt me zeer. Vanmiddag ga ik wandelen bij het Putven met mijn vriend Rob. We zullen aanleggen bij Camping Buitenlust, waar verschillende teksten van mij ingelijst hangen. Rob heeft daar ook wat mooie tekeningen bij gemaakt.
  Hoe het Putven aan zijn naam komt? Ik veronderstel dat in het verre verleden mensen daar wel eens water kwamen putten voor hun keuken en huishouding.
  Maar laat na die week zonnig weer ook alsjeblieft weer eens een flinke regenbui komen, waar heel de natuur naar snakt en van geniet.

 • Alwin Brandt
  13 mei 2022 om 12:41
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog