www.boswachtersblog.nl/ Noord-Holland

Evenementenmakers gezocht voor het Diemerbos

26 november 2016 Boswachter Jan van Assema in Noord-Holland

Staatsbosbeheer en Groengebied Amstelland zijn op zoek naar mooie muziek, cultuur, sport & lifestyle evenementen. Specifiek werven de organisaties een producent van muziekevenementen voor 4 geluidsdagen in 2017 en vragen zij organisatoren van overige, (kleinschalige) evenementen om zich alvast met hun idee te melden. De voorkeur gaat naar evenementen waarvoor de natuur van het Diemerbos een meerwaarde is en die een aanvulling zijn op bestaande evenementen in Diemen en Amsterdam Zuidoost. Staatsbosbeheer en Groengebied Amstelland vinden een terugkerend karakter, diversiteit én spreiding in de programmering van het Diemerbos belangrijk.

Op 1 december aanstaande doet de gemeente Diemen uitspraak over de definitieve vergunningsruimte voor evenementen in het Diemerbos. Gelet op de positieve tendens in de laatste informatieve raadsvergadering én de wens van de beide organisaties om evenementen in het Diemerbos te faciliteren, doen Staatsbosbeheer en Groengebied Amstelland een schot voor de boeg.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om zich vóór 15 december in te schrijven met een plan. Uit die inschrijving zal een producent (met organisatoren) worden geselecteerd die in 2017 en – bij positieve evaluatie – navolgende jaren gelegenheid krijgt om muziekevenementen te organiseren in het Diemerbos. Uiterlijk begin januari 2017 wordt deze bekendgemaakt. Alle informatie over deze werving is te vinden op http://www.staatsbosbeheer.nl/evenementendiemerbosen www.groengebied-amstelland.nl.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog