www.boswachtersblog.nl/ Noord-Holland

Doe mee aan de fotowedstrijd ‘Mijn Purmerbos’

25 oktober 2018 Boswachter Jamie Jenner in Noord-Holland
Fotowedstrijd Mijn Purmerbos

Doe mee aan de fotowedstrijd 'Mijn Purmerbos'!

Doe mee en help daarmee de betekenis van het Purmerbos voor haar bezoekers in beeld te brengen. Stuur een foto in van wat het Purmerbos voor jou betekent en beschrijf daarbij waarom je deze foto gekozen hebt! De winnaar ontvangt een exemplaar van het fotoboek 'de Wilde Stad'.

Fotowedstrijd

Uit ervaring weten we dat er erg veel bezoekers van het Purmerbos zijn die daar prachtige, leuke en grappige foto’s maken. Dus hoe doe je mee aan deze fotowedstrijd? De volgende spelregels worden gehanteerd:

  • Een inzending is alleen geldig als er een omschrijving bij is ingezonden.
  • Zowel oude als nieuwe foto’s mogen worden ingezonden.
  • Meedoen kan door de foto en beschrijving te plaatsen op de Facebookpagina ‘Fotowedstrijd Purmerbos’, of op Instagram met de hashtag #FotowedstrijdPurmerbos, of door het te mailen naar info@urbansynergy.nl.
  • Deadline: tot 14 november 2018.

Deze fotowedstrijd wordt georganiseerd door Urban Synergy en Vereniging Deltametropool in opdracht van Staatsbosbeheer en de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed. Het Purmerbos is één van de vier verschillende recreatiegebieden die is uitgekozen voor een gebruikersonderzoek. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina ‘Fotowedstrijd Purmerbos’.

Bezoekersinterviews

Gisteren waren de onderzoekers al aanwezig in het Purmerbos van 09.30 tot 14.30 uur bij ingang de Populier om bezoekers te ondervragen. Heb jij je mening kunnen geven? Zo niet kun je nog altijd je mening geven via dirk@urbansynergy.nl.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog