www.boswachtersblog.nl/ Noord-Holland

Inloopavond Buitenplaats Elswout 3 en 5 maart

22 februari 2020 Boswachter Rien de Vries in Noord-Holland

Elswout ontwikkelt zich steeds verder naar een Gastvrije Culturele Buitenplaats. De nog deels leegstaande gebouwen vervullen daarin een belangrijke rol. Staatsbosbeheer wil het poortgebouw, de beide koetshuizen en de werkschuur geschikt maken voor culturele -, educatieve - en maatschappelijke activiteiten.

Daarnaast willen we onze bezoekers de mogelijkheid bieden voor een bezoek aan een bijpassende horeca in de boerderij, met een restaurant en een beperkte B&B voorziening. Elswout is en blijft gericht op de regionale bezoeker. En die willen we meer bieden dan alleen een bezoek aan het prachtige park. Ook de intussen gerestaureerde monumentale gebouwen zullen we zoveel mogelijk toegankelijk maken met de nieuwe functies. Voor jong en oud, groot en klein.

Bent u geïnteresseerd in deze ontwikkelingen en wilt u meer weten? Kom dan naar één van onze inloopavonden. Deze worden gehouden op dinsdag 3 maart en donderdag 5 maart in Boerderij Elswout aan de Elswoutslaan in Overveen. U bent van harte welkom tussen 18.00 uur en 21.00 uur.

Het zijn inloopavonden dus u kunt op elk willekeurig tijdstip binnen komen lopen. Er wordt een korte film vertoond en er zijn diverse infopanelen over de belangrijkste onderwerpen, zoals het poortgebouw, de koetshuizen, de boerderij, de nieuwe werkschuur en het verkeer. Verder zijn er medewerkers van Staatsbosbeheer aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

 

reageren

geef een reactie

 • C. Bunck
  22 februari 2020 om 11:08

  Graag adres en pc. Ben 80 jr, ga niet zo graag in donker op pad. Kan er ook een inloopmiddag georganiseerd worden?
  Dank voor uw reactie.

  • boswachter
   26 februari 2020 om 17:46

   Het adres is Elswoutslaan 24, 2051 AE Overveen
   op dit moment is er geen inloopmiddag gepland.

   met vriendelijke groet,
   Marieke Schatteleijn, boswachter Staatsbosbeheer

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog