www.boswachtersblog.nl/ Noord-Holland

Skoon skip Westzaan 2022

29 maart 2022 Kayleigh Ranzijn in Noord-Holland

Woon of ken je iemand in de Zaanstreek/Westzaan? We kunnen namelijk wel wat handjes gebruiken!

Aanstaande zaterdag 2 april houden we Skoon skip, een dagdeel waar we gezamenlijk met de buurt zwerfafval uit de Westzaan gaan ruimen.

We kunnen wel wat handjes en behulpzame buren met bootjes gebruiken. En gemeente Zaanstad is zo vriendelijk om spullen aan ons uit te lenen om het afval makkelijk te rapen, én ze komen ook het afval ophalen aan het einde van de dag.

Het is wat snel maar mocht je kunnen en willen helpen dan s.v.p. opgeven vóór woensdagavond 30 maart voorafgaand aan de werkdag bij Marja Veken, tel. 075-6167192, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

Op zaterdag 2 april verzamelen we tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester; om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen. Ook evt. regenkleding meenemen.

De koffiepauze – met koffie of thee en een punt appeltaart – wordt de ene keer gehouden in molen Het Prinsenhof en de andere keer in molen De Jonge Dirk. U kunt altijd tijdens deze koffiepauze de molen bekijken.

Vriendelijk verzoek om zelf zelf een koffie- of theemok + schotel + lepeltje/vorkje mee te nemen.

De natuurwerkochtenden worden georganiseerd door obw in nauwe samenwerking met de vogelwacht Zaanstreek en zullen worden verricht onder leiding van Staatsbosbeheer.

Zien we jullie daar? 😊

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog