www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Druk bezig

7 juni 2013 Boswachter Hans Breeveld in Oostvaardersplassen

Er wordt momenteel druk gebouwd aan het nieuwe tijdelijke buitencentrum. Zoals het er nu voorstaat zal het voor de bouwvakvakantie af zijn. Dan volgt de inrichting, zodat nog voor de Bird Fair (24 en 25 augustus) de opening kan plaatsvinden.

Het was het plan om aanstaande maandag de webcams van volg de vos uit te zetten. Sommigen hebben aangegeven dat ze het jammer vinden dat de camera’s uitgaan en zijn zelfs een petitie gestart. We zijn heel erg blij met deze betrokken reacties van trouwe volgers en vossenfans. In overleg met internetbureau Evident hebben we besloten dat we webcams nog twee weken aanblijven. Zij sponsoren de live streams voor twee weken. Daarna gaan ze echt uit. Geniet er nog even van.

Er is ook weer een excursieschema gemaakt. Het merendeel van de excursies wordt weer gedaan door onze uitermate gedreven en enthousiaste vrijwilligers. De bolderkar en ecokar excursies zijn weer in trek. Net als vorig jaar vertrekken er weer excursies met de ecokar vanaf het centrum bij Almere, de Oostvaarders. Een nieuwigheidje dit jaar is dat excursies nu ook via de website van Staatsbosbeheer geboekt kunnen worden.

Tot snel,
Hans Breeveld

reageren

geef een reactie

 • piet voorhaar
  11 juni 2013 om 16:53

  deze meneer moet niet klagen aan alles komt een eind

 • Marcha
  9 juni 2013 om 18:54

  Ook op dit blog wil ik, als één van de opstellers van de petitie voor het langer online houden van de webcams van Volgdevos.nl, melden dat vanaf gisterochtend (8-06) 12.09 uur alle 3 de webcams daar geen beeld meer vertonen. Wij worden gek van de “draaiende wieltjes”. Ondanks herhaalde verzoeken aan Staatsbosbeheer en Evident om de status te laten weten, krijgen wij geen reactie.
  Wij zouden graag willen weten wat wij kunnen verwachten. Elke dag géén cam kan nu cruciaal zijn. Het zou een enorme domper zijn als uiteindelijk de vossen verdwenen blijken te zijn als de cams weer werken.

 • piet voorhaar
  7 juni 2013 om 22:30

  kunnen wij ook komen kijken ?

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog