www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Natuurfestival Dutch Bird Fair in de Oostvaardersplassen

20 juni 2014 Boswachter Hans Breeveld in Oostvaardersplassen

Zaterdag 23 en zondag 24 augustus 2014 vindt de Dutch Bird Fair weer plaats. De Dutch Bird Fair is met stip het allergrootste openlucht natuurfestival in Nederland en wordt op één van de mooist denkbare locaties georganiseerd, namelijk in het prachtige natuurgebied de Oostvaardersplassen bij Lelystad. Naast een zeer uitgebreid programma voor volwassen natuurliefhebbers is er ook tijdens deze editie weer enorm veel te beleven voor de kids.

Voor ieder wat wils
Natuur- en vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen, de festivalterreinen van de Dutch Bird Fair zijn volledig ingericht om voor een ieder wat te bieden. Elke dag meer dan 20 lezingen, dagelijks meer dan 50 excursies, honderden standhouders met producten als kijkers, telescopen en fotocamera’s, kunst en cultuur, natuurbeschermingsorganisaties, horeca en nog véél meer. Maar ook de kids kunnen zich weer klaarmaken voor een uitdagende en superleerzame beleving van de natuur met tal van prachtige activiteiten!

Praktische informatie
Dutch Bird Fair  vindt plaats op 23 en 24 augustus 2014 in de Oostvaardersplassen. Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur. Entree: € 10,- entree voor volwassenen,  kids tot en met 12 jaar betalen géén entree.

logo-dbf

reageren

geef een reactie

 • piet voorhaar
  30 juni 2014 om 16:16

  voor mensen met een aow en een klein pensioen is het bezoek wel kostbaar kunnen bejaarden geen korting krijgen. groetjes piet voorhaar

  • Gaby Makowski
   27 juni 2014 om 10:55

   You are absolutely right, that’s an excellent talk about wildlife management!
   The best example is the German way of dealing with the wolf. I’m just producing a TV-film about the comeback of the wolf in Niedersachsen. After the first euphoria (Willkommen Wolf), the mood is changing. The hunters, the farm animal owners and the wolf protectors get in hard confrontation. And honestly spoken, I wonder what the boswachter will say, if the wolf uses the OVP as a lekker table.

 • stiefbeen
  20 juni 2014 om 17:59

  geweldig wat een werk word er weer verzet.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog