www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Eerste Warande dag succesvol en ontspannen verlopen

7 september 2016 Communicatieadviseur Gerard van Breemen in Oostvaardersplassen

Afgelopen zaterdag is er in de Warande de eerste Wandedag gehouden. Op dit evenement was Staatsbosbeheer ook uitgenodigd om met een kraam / stand te komen staan. Nu doen wij vanuit Staatsbosbeheer dit wel vaker, maar ik vond deze gelegenheid wel het extra vermelden waard. Tenslotte is de Warande een nieuw te ontwikkelen woonwijk die dicht tegen het Oostvaardersplassengebied, en het Hollandse Hout in het bijzonder, ligt.

FLYER WARANDEDAG-1

De opkomst van deze dag was niet heel groot, circa 700 personen, maar toch goed dat er op deze eerste dag aandacht werd gegeven aan de mogelijkheden die Warande biedt. En één van deze punten betrof natuurlijk de ontwikkelingen in het Hollandse Hout. Frappant was dat er zelfs mensen waren die zich niet goed realiseerden waar zij zich precies bevonden, en een huis hadden gekocht.

De stemming was gezellig, en er waren veel goede vragen. Vooral over recreatiemogelijkheden, maar ook over de nieuwe slenk die nu in het Hollandse hout komt. Leuk om te zien hoe positief de mensen hier op reageren. Allerhande vragen kwamen langs.

Mensen die graag nog meer willen weten over de ontwikkelingen in het Hollandse Hout, kunnen het beste even contact opnemen met het Buitencentrum Oostvaardersplassen, 0320-254585 en zich met de boswachter laten door verbinden. Volg ook dit weblog voor actueel nieuws.

Klik hier voor een impressie van de eerste Warandedag.

Hans Breeveld

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog