www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Oostvaarderstrailrun 2017, een geslaagd event!

3 juli 2017 Hans-Erik Kuypers in Oostvaardersplassen

Op 25 juni vond de 1e editie van de Oostvaarderstrailrun plaats. Een geslaagd evenement met een volle inschrijflijst, vele enthousiaste verhalen, zware inspanningen, leuke foto's en een tevreden organisatie. Hierbij een kort fotoverslag.

 De 150 runners zijn er klaar voor!

Het decor van het Buitencentrum Oostvaardersplassen, te midden van de fraaie natuur bij Lelystad, bleek een prima locatie om natuur en sport te combineren.

Ook onderweg zat de stemming er goed in bij de meeste deelnemers. Teamspirit en saamhorigheid was ruimschoots aanwezig op het parcours door het Oostvaardersveld en het Hollandse Hout.

Een van de eerste finishers! Ondanks het feit dat je beslist geen PR mocht lopen, heeft deze man toch wel een hele mooie tijd genoteerd.

Het weer bleek ideaal voor de trailrun met alleen op het laatste moment een beetje regen. Iedere deelnemer ontving bij de finish een lanyard-medaille als aandenken aan een gezellig evenementDe organisatie van de Oostvaarderstrailrun wil graag alle runners bedanken voor hun deelname aan de eerste editie van dit evenement. Wat ons betreft is het event voor herhaling vatbaar in 2018!

reageren

geef een reactie

 • Frits van Wijngeeren
  26 juli 2017 om 23:59

  Oostvaardersplassen, een overvolle dierentuin. Nu ook nog activiteit de een hoog commercieel karakter hebben. Ik zie landelijk steeds meer activiteiten bij Staatsbosbeheer, dit kan geen positieve invloed hebben op flora en fauna. Staatsbosbeheer is naar mijn idee de weg volledig kwijt. Nee, geef mij maar de periode dat flora en fauna de hoogste prioriteit hadden.

 • A. de Ronde
  3 juli 2017 om 15:18
 • Daan Bruijsters
  3 juli 2017 om 13:05

  Dit heeft toch niets met natuurbeleving te maken! Hier is de natuur alleen maar een decor! Vermarkting van natuur!

 • R. van Bergen
  3 juli 2017 om 11:21

  Dit soort evenementen in natuur gebieden maakt me heel verdrietig. De vercommercialisering lijkt begonnen.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog