www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Eerste ‘schuursessie’ Oostvaardersplassen

14 januari 2019 Boswachter Hans-Erik Kuypers in Oostvaardersplassen

De Oostvaardersplassen en het beheer van dit bijzondere natuurgebied veranderen. De afgelopen tijd zijn ons veel vragen gesteld over het nieuwe beleid en de uitvoering van het  beheer in het gebied. Via (social) media, mail en gesprekken in het veld hebben we veel van deze vragen beantwoord, maar willen ook graag op een andere manier in contact komen met belangstellenden.

Op 26 januari aanstaande vindt de eerste van een aantal ‘schuursessies’ plaats. Een informatiebijeenkomst met een open agenda waar vragen over het gebied, het beheer en het beleid voor de Oostvaardersplassen kunnen worden gesteld aan medewerkers van Staatsbosbeheer, de Provincie Flevoland en andere deskundigen.

Laat je informeren en ga in gesprek over de toekomst van de Oostvaardersplassen. We bieden je  zaterdag 26 januari tussen 15:30 en 20:00 uur een gevarieerd programma (inclusief een lichte maaltijd). Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan.

Heb je vragen of opmerkingen over dit blog, stuur dan een e-mail naar de boswachters. 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog