www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Kom op 1 mei naar de Klokhuis Nationale Parkendag in Almere!

12 april 2019 Boswachter Mikal in Oostvaardersplassen

De storm trotseren. Oog in oog staan met een wild beest. Of verdwalen in een donker bos. Dat kan gewoon in Nederland. Het Klokhuis laat je de Nederlandse natuurparken ontdekken.

Kinderprogramma Het Klokhuis maakte opnames in 7 nationale parken en laat kijkers vanaf 9 april de Nederlandse natuurparken ontdekken. In zeven tv-afleveringen zie je tot 21 mei elke dinsdagavond de ruigste Nederlandse plekken. Ook Nationaal Park Nieuw Land komt langs in een van de afleveringen. Samen met presentator Pascal ging ik afgelopen zomer op expeditie in en rondom de Oostvaardersplassen. Wat we precies gezien en gedaan hebben kun je terugzien om 18.40 uur in de aflevering die op 7 mei gepland staat.

Met Klokhuis-presentator Pascal ging ik de afgelopen zomer samen op expeditie in en rondom de Oostvaardersplassen.

Klokhuis Nationale Parkendag

Het allerleukste is natuurlijk om zelf lekker naar buiten op expeditie te gaan. Dit kan op woensdag 1 mei tijdens de Klokhuis Nationale Parkendag. Samen met één van de boswachters kom je dan niet alleen bijzondere dieren tegen, maar misschien ook wel loslopende presentatoren van het Klokhuis. Het Klokhuis, de Stichting Samenwerkende Nationale Parken en het Nationale Parken Bureau organiseren de Klokhuis Nationale Parkendag op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere.

Op de website van Het Klokhuis kun je de afleveringen terugkijken en meer informatie vinden over de Klokhuis Nationale Parkendag op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog