www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Festival Rolling Nature terug bij Oostvaardersplassen Almere

14 mei 2019 Boswachters in Oostvaardersplassen

Het natuur- en cultuurfestival Rolling Nature komt dit jaar terug bij Natuurbelevingcentrum De Oostvaarders op zondag 19 mei. Het Almeerse festival biedt meer dan 30 verschillende activiteiten op 1 dag.

Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan een natuurquiz, meegaan op excursie in de ecokar of jeep, het vogeleierenparcours afleggen, op vogelsafari of een lezing van de Almeerse Sterrenwacht bijwonen. Maar er is ook straattheater, schmink, knutselen, een smoothiefiets, mega-knikkerbaan, een interactieve fluister-percussieshow, boerengolf, mountainbiken en bijvoorbeeld een workshop tekenen en wol spinnen. Een grote variëteit aan activiteiten en stands, geprogrammeerd in samenwerking met Stad & Natuur Almere en de gemeente Almere.

Bezoekers mogen meebeslissen

Het bijzondere aan het festival is dat bezoekers tijdens dit festival mee mogen beslissen over het activiteitenprogramma van Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders. Bezoekers mogen stemmen wat zij leuk vinden of aangeven wat zij de komende tijd graag nog meer zouden willen beleven.

Je bent van harte welkom bij Oostvaardersplassen Almere op dit gratis festival dat start om 11 uur en duurt tot 4 uur!

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog