www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Oostvaardersrun 2022, zondag 9 oktober

26 september 2022 Boswachter Hans-Erik Kuypers in Oostvaardersplassen

Wij zijn klaar voor de Oostvaardersrun op zondag 9 oktober. Ben jij dat ook? Schrijf je dan snel in voor de
Oostvaardersrun 2022!

De Oostvaardersrun is één van de activiteiten van de Nationaal Park Nieuw Land 3D-triatlon. Deze inmiddels vijfde editie van de run kan los van de andere onderdelen gedaan worden, maar je kan er ook als onderdeel van de triatlon aan deelnemen. De Oostvaardersrun voert je langs de mooiste plekjes van het Oostvaardersveld en het Hollandse Hout.

Omdat het gebied zich ieder jaar verder ontwikkelt, hebben we dit jaar een deel van de routes kunnen verbeteren en is er een stuk van het Dodaarspad toegevoegd aan het parcours. Hierdoor gaat het parcours over nog meer onverharde paden en wordt de natuurbeleving tijdens het hardlopen nog groter.

Ook bij deze 5e editie van de Oostvaardersrun kan er weer gekozen worden uit vier verschillende afstanden:

Kik op een van de bovenstaande routes om het parcours te bekijken.

We hopen je te zien volgende week zondag! Schrijf je hier in.

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog