www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Infocentrum IJssel Den Nul voortdurend in beweging

12 september 2014 boswachters in Overijssel
samenwerkingsoverleg
samenwerkingsoverleg

Het Infocentrum IJsel Den Nul is mijn werkplek. Een hele fijne en dynamische werkplek. Deze blauwe poort naar de IJssel is voortdurend in beweging. Staatsbosbeheer huurt in dit fraaie gebouw, samen met het Olster Erfgoed en zorginstelling JP van den Bent, kantoor- en expositieruimte om haar werkzaamheden te kunnen uitvoeren. De vertegenwoordigers van deze drie organisaties (allen op de foto) overleggen regelmatig. Allerlei onderwerpen passeren dan de revue. Het Infocentrum draait goed dankzij de vele vrijwillige handen, het enthousiasme, en de goede afstemming. In ons nu driejarig bestaan is er veel, heel veel werk door iedereen verzet. En dat is te merken. Het gastenboek staat vol positieve reacties van bezoekers die van heinde en verre komen. Op dit moment is er een expositie ingericht over de Kozakken die 200 jaar geleden hier in de IJssel een schipbrug aangelegd hebben.

Kijk maar eens op www.infocentrumijssel.nl voor informatie over ons.

 

Tot ziens,

Met vriendelijke natuurgroeten,

IJsselboswachter Anja Nijssen

 

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog