www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Ongebruikte ‘Koppelingen’

21 oktober 2015 Boswachter Nico Arkes in Overijssel
Bestuurders plaatsen Kopplebanier
Bestuurders plaatsen Koppelbanier

Vijf mannen waren er nodig om het nieuwe banier met Koppel logo te plaatsen. Want het is feest! Feest want het natuuractiviteitencentrum de Koppel bestaat 15 jaar. Feest omdat de herinrichting van het jubilerende centrum is afgerond. Staatsbosbeheer wil De Koppel dan ook van harte feliciteren. De Koppel gebouwd op een locatie waar wonen, werken en natuur bijeenkomen. De Koppel een plek waar groene groepen een onderdak vinden. De Koppel waar bezoekers kennis kunnen nemen van de vele natuurgebieden van Staatsbosbeheer. De Koppel waar alle scholen van Hardenberg heengaan voor natuureducatie. Kortom de Koppel koppelt mens aan natuur. Niet voor niets wordt het belang van dit centrum in de vele toespraken onderstreept. Wethouder Jannes Jansen van Gemeente Hardenberg roept in zijn toespraak ook andere partijen op om te participeren in dit prachtige centrum. Want De Koppel heeft nog veel meer ongebruikte koppelingen! Staatsbosbeheer heeft een deel van haar eigendom ter beschikking gesteld in de vorm van ‘De Koppeltuin’. De Inrichting van dit gebied is door partijen als provincie, gemeente en waterschap mogelijk gemaakt. Een prachtig voorbeeld van Koppelen van krachten en samenwerking. En de Vechtanjer op de Vechtdalvlag staat symbool voor samenwerken. Niet voor niets is De Koppel een van de Anjerpunten van het Vechtdal. Ben je nog nooit in De Koppel geweest neem dan eens een kijkje aan de Vechtstraat 8 Hardenberg, warm aanbevolen door de boswachter. Meer informatie vind je op hun website www.dekoppel.com

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog