www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Vroege Vogels ontdekt de IJssel

23 november 2015 Communicatieadviseur Gerard van Breemen in Overijssel

In mijn vorige blog schreef ik al over de presentatie van het nieuwe boek over de IJssel.‘De IJssel, jong en slingerend’ van auteur Koos Termorshuizen.

Ook Vroege Vogels radio besteedde hier aandacht aan. Samen met Koos en de redactie toog ik naar de Duursche Waarden, beklommen we de uitkijktoren en liepen we langs de oever van de IJssel. Al struinend werden Koos en ik geïnterviewd. Best spannend. Het sfeerbeeld werd compleet gemaakt door de honderden gakkende ganzen die overvlogen. Precies op tijd om in de uitzending te horen te zijn.

IJssel_klein

De IJssel stroomt van Arnhem tot voorbij Kampen alsof hij nooit anders heeft gedaan. Koos weet wel beter! In het interview hoor je er alles over. Klik hier om het hele interview met Koos en mij te beluisteren

Met vriendelijke natuurgroeten,

IJsselboswachter Anja Nijssen

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog