www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Glijdend en glibberend het nieuwe jaar in

7 januari 2016 Communicatieadviseur Gerard van Breemen in Overijssel

Het nieuwe jaar zijn we in gegaan met lente in Zuid Limburg. Bloeiende narcissen, een temperatuur van 8 graden en zon in de Limburgse heuvels.       In het noorden van ons kleine Nederland daar en tegen code rood vanwege ijzel. Hier van de een op de andere dag winterse taferelen. En daardoor wijzigingen in de dagelijkse routine met de uitdaging je staande te houden op het gladde ijs.                                                                                                           De natuur stelt ons altijd weer voor verrassingen. En wij mensen zullen ons moeten aanpassen.

 

Winter in de Duursche Waarden Foto: Gerard van Breemen
Winter in de Duursche Waarden Foto: Gerard van Breemen

 

Staatsbosbeheer heeft (bijna) een intensieve reorganisatieperiode achter de rug. Per 1 januari 2016 werken we vanuit andere locaties, samenstellingen en functies. Voor de IJsselvallei betekenen de veranderingen o.a. dat ons werkgebied van Deventer tot Kampen, uitgebreid is met de IJsselmonding. En dat we werken als een nieuw samengesteld beheerteam IJsselvallei.                                                                        Ook voor ons dus veranderingen en aanpassingen. Vallen en opstaan hoort bij ijs en bij veranderingen. Maar stapje voor stapje komen we verder.                                     Samen met de omgeving zetten we ons in om de drie B’s uit onze missie, beschermen, beleven en benutten, nog beter vorm te geven.

Ons nieuwe beheerteam bestaat uit:2016_01_07_14_30_13_Glijdend_en_glibberend_het_nieuwe_jaar_TABEL
Heeft u vragen of opmerkingen? Met bovenstaand contactlijstje kunt u ons makkelijk bereiken. Of u kunt ons bezoeken in het Infocentrum IJssel Den Nul, Rijksstraatweg 109 in Den Nul.

Van de gelegenheid maak ik graag gebruik om u, namens ons IJsselvallei team, een gelukkig en natuurrijk nieuw jaar toe te wensen.

Met vriendelijke natuurgroeten,                                                                  IJsselboswachter Anja Nijssen

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog