www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Staatsbosbeheer Overijssel in 2015: het beeldverslag

26 januari 2016 Communicatieadviseur Gerard van Breemen in Overijssel

Voor Staatsbosbeheer in Overijssel was 2015 een druk jaar vol beweging. Veel hiervan is al op het weblog voorbij gekomen. Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over onze activiteiten en over onze organisatie. Daarom hebben we een beeldverslag gemaakt met een impressie van 2015 maar ook met onze plannen voor 2016. Dit alles in een eigentijds ‘online-jasje’. Klik hier om meteen dit beeldverslag te openen.

Homepage beeldjaarverslag

Resultaten van een organisatie waarin mensen naar elkaar en naar de natuur omzien. De boswachters laten zien hoe we gezamenlijk werk hebben gemaakt van onze missie:

Het kenmerkende groene erfgoed van Nederland beschermen en ontwikkelen. Wij zijn er op gericht dat de huidige en toekomstige generaties de vele belangrijke waarden van de natuur kunnen beleven, in balans met het duurzaam benutten van onze gebieden met de samenleving.

De boswachter bij u in de buurt vertelt graag meer over het beeldverslag en ook met vragen kunt u bij hem of haar terecht. Alle contactgegevens staan in het beeldverslag.

Natuurlijk kunt u ons beeldverslag liken op Facebook, Twitter of Weblog. Graag zelfs! Hoe dit werkt? Klik op één van de social media-buttons op deze pagina en like of deel onze pagina met uw omgeving. Zo laat u zien dat onze natuur nooit ver weg is. Unieke natuurgebieden in Overijssel, waard om te behouden en te ontwikkelen. Veel kijk- en leesplezier!

Roswitha Rood en Gerard van Breemen                                                           Communicatie

reageren

geef een reactie

 • Roelof Heringa
  27 januari 2016 om 11:28

  Hallo Gerard, Ik krijg helaas geen toegang tot jullie beeldverslag.
  Groetjes, Roelof

  • breemeng
   27 januari 2016 om 14:06

   AAN ALLE LEZERS VAN HET WEBLOG: Het probleem met de link in het blogbericht is opgelost, klik op de link in de tekst van het blogbericht en u komt bij het beeldverslag.

   Vriendelijke groeten,

   Gerard van Breemen
   Communicatie

 • Herman Stevens
  27 januari 2016 om 00:14

  Ik wordt “gedenied” als ik het verslag wil openen……

  • breemeng
   27 januari 2016 om 09:02

   Beste Herman,

   Nog een aanvulling: het plaatje in het blogbericht bevat geen link, ook al verschijnt er wel een handje als je er op klikt. In de tekst van het bericht staat aan het eind van de eerste alinea een link die vet gedrukt is en ‘hier’ heet. Die werkt wel!!

   Vriendelijke groeten,

   Gerard van Breemen
   Communicatie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog