www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Vechtdal Ambassadeurs!

5 februari 2016 Boswachter Nico Arkes in Overijssel

image

Vechtdal Marketing reikt jaarlijks de Vechttrofee uit aan personen of organisaties die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt om de naam van het Vechtdal in positieve zin uit te dragen. Kandidaten voor deze prijs worden aangedragen door bewoners en bedrijven in het Vechtdal en zij zijn uiteindelijk ook degenen die bepalen wie de prijs wint, nadat uit alle aanmeldingen een top drie is gemaakt. Als Boswachter Staatsbosbeheer die twittert onder de naam @Vechtdalranger mocht ik in 2014 de Vechttrofee in ontvangst nemen. Ik mocht het stokje overdragen en de Vechttrofee 2015 uitreiken aan Ans Naber, directeur van het Natuuractivteitencentrum De Koppel. Collega-ondernemers en inwoners van het Vechtdal hebben haar daarmee benoemd tot beste Vechtdal promotor van 2015.

Vechtdal Marketing noemde als rij van verdiensten op: “De Koppel; Naber is directeur van De Koppel, het Natuuractiviteitencentrum in Hardenberg. Zij zet zich op allerlei manieren in voor de promotie van het Vechtdal en is betrokken bij vele initiatieven zoals de Anjerpunten, Groene Loper, Stichting Recreatie en Toerisme Hardenberg, Adviseurs voor de Toekomst, Ruimte voor de Vecht en Vechtival.”

Ik wil daar nog aan toevoegen dat de Vechtanjer die zo mooi op alle Vechtdal vlaggen prijkt tevens symbool staat voor Samenwerking. Uit ervaring kan ik u zeggen dat er in De Koppel veel wordt samengewerkt. Neem er gerust eens een kijkje aan de vechtstraat 8 in Hardenberg!

De Vechttrofee is dit jaar voor de zevende keer uitgereikt. De lijst van winnaars wordt steeds langer 2008 Jack van der Boon Koeksebelt, 2009 Simone Koggel Vechtdalhoeve, 2010 Edwin Evers radio DJ 538, 2012 Johan Drenth Vechtdalkok, 2013 Marge Hans De Rheezerbelten, 2014 Nico Arkes Boswachter Staatsbosbeheer en Ans vult dit rijtje aan in 2015. Winnen van de trofee is natuurlijk prachtig, maar ik wil toch benadrukken dat alleen het feit dat je genomineerd bent al een hele blijk van waardering is. Elk jaar wordt Vechtdal Marketing overspoeld met aanmeldingen voor mogelijke kandidaten. Allemaal hebben ze op hun eigen manier liefde voor de regio. Ze zijn trots op het gebied en dragen dat maar wat graag uit.

Vechtdal Marketing is erg blij met zoveel goede ambassadeurs in het gebied. “Het zijn deze ambassadeurs die de slogan ‘Vechtdal Overijssel. Alle Tijd.’ betekenis geven en zorgen dat het veel meer is dan een loze kreet”, aldus Tamara Toering, Merkleider Vechtdal Marketing. Ik sluit me hier graag bij aan en ben blij met alle Vechtdal ambassadeurs!

image

Nico Arkes
Boswachter Vechtdal

twitter @Vechtdalranger

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog