www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Laat niet als dank…….

18 augustus 2016 Boswachter Anja Nijssen in Overijssel
huisvuil in het bos

Graag schrijf ik artikeltjes. Bijgaande foto heeft echter nauwelijks woorden nodig. Zelf ben ik opgevoed met de al uit 1926 stammende tekst uit een ANWB mediacampagne. Nog steeds actueel en zelfs nog steeds zeer nodig. Ondanks een verbeterde gescheiden afvalinzameling, kliko’s en kringloopwinkels.

Enig idee hoeveel ergernis, hinder en extra (onnodig) werk afvaldumpingen in de natuur met zich meebrengen? Veel tijd en geld wordt samen met het afval weggegooid. Ontzettend jammer. We hadden er ook mooiere dingen voor kunnen doen. Help ons onze leefomgeving mooi en veilig te houden!

Laat niet als dank…Huisvuil in het bos IMAG0164 (2)

‘Laat niet, als dank,
Voor ‘t aangenaam verpoozen,
Den eigenaar van ‘t Bosch
De schillen en de doozen’

Met vriendelijke natuurgroeten, IJsselboswachter Anja Nijssen

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog