www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Onthaasten? Kom ‘heksen’ in het bos

26 oktober 2016 boswachters in Overijssel
Hellendoorn heksendoorn

Hellendoorn heksendoorn

Dit was de titel van het persbericht. Blijkbaar was en is er een grote behoeft aan onthaasten, want wat een ‘geheks’ was het afgelopen zondag in het speelbos bij het BuitenCentrum Sallandse Heuvelrug in Nijverdal.

Allerlei heksen en tovenaars waren geland in de bossen op de Sallandse Heuvelrug. Samen met de heksen bouwden de kinderen een enorm spinnenweb voor de achtarmige vriendjes van de heks. Heel veel gewone takken veranderden in heuse toverstokken. En ik kan u vertellen dat de heksen prima gegeten hebben van de grote ketel heksensoep die samen met de voorbijgangers gebrouwen is. Mocht het u opgevallen zijn dat het bos er zo keurig bij ligt, nou dat kan kloppen. Heel veel mini heksenbezems hebben het bos schoon geveegd!

Hellendoorn Heksendoorn

Een hele week waren  er allerlei activiteiten in het kader van Hellendoorn Heksendoorn. De afsluitende activiteit was de heksenwandeling bij het BuitenCentrum. Alle heksen en grimeurs bedankt voor jullie medewerking.

En dat onthaasten kan natuurlijk ook prima zonder ‘geheks’. Kom heerlijk wandelen door het bos en hei en geniet van de herfstkleuren, de wind door het haar, de frisse lucht en kom tot rust.

Hanneke Elbertsen, medewerker BuitenCentrum

reageren

geef een reactie

 • karin
  26 oktober 2016 om 18:24

  leuk stukje Hanneke!
  welke heks ben jij??

 • Wil van Lieshout
  26 oktober 2016 om 17:26

  Leuk verslagje. Geeft precies de sfeer door van het gebeuren. Helaas had ik een ander feestje zodat ik niet kon mee genieten. Zal wel vaker gebeuren. Jammer maar waar.

 • Paddy
  26 oktober 2016 om 16:31
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog