www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Samen het nieuwe jaar in

18 januari 2017 Boswachter Anja Nijssen in Overijssel
gezellig samenzijn

Gezellig samenzijn. Foto: Anja Nijssen

‘Welkom-welkom-welkom-welkom de 14e’ stond in de uitnodiging voor de Nieuwjaarsbijeenkomst voor vrijwilligers en medewerkers van het Infocentrum. Traditiegetrouw begonnen ook wij in het Infocentrum met een toast op het nieuwe jaar en een welgemeende dank voor ieders inzet in het afgelopen jaar.

Een klein groepje wandelaars durfde de kou en de regenbui aan en wandelde eerst naar de observatiehut. Lekker even een frisse neus halen om vervolgens binnen extra te genieten van koffie of warme chocolademelk. Ondertussen druppelden de tientallen andere gasten ook binnen.

Samenwerking

In het Infocentrum werken we met een gemêleerd gezelschap vrijwilligers en medewerkers aan een breed scala van diverse werkzaamheden. Deze samenwerking en diversiteit maakt het werken hier juist zo leuk. En dat men zich prettig voelt in het Infocentrum bleek wel uit de grote opkomst, de gesprekken en de speeches. De vertegenwoordigers van Het Olster Erfgoed, Staatsbosbeheer, JP van den Bent en BIJRipperda noemden en roemden in hun praatjes de samenwerking en de fijne sfeer.

Altijd is het Infocentrum in beweging, zijn er veranderingen, bijsturingen, nieuwe plannen. Dat vergt van eenieder een enthousiaste inzet. En die is er!
In mijn praatje bedankte ik voor de geweldige inzet van iedereen. Want het zijn al deze mensen die er voor zorgen dat het Infocentrum steeds bekender wordt in de regio en zelfs daar buiten. Bezoekers weten de weg steeds beter te vinden. Door de vriendelijke ontvangst komen bezoekers ook graag terug. Voor weer een nieuwe expositie, voor een lekker kopje koffie of heerlijke appeltaart. Voor een leuk artikel uit de winkel, voor een excursie of een andere activiteit. Voor het zwemmen in het buitenbad of voor het genieten van het mooie buitenterrein.

Evenementen

Ook dit jaar staan er alweer mooie evenementen in de agenda. Natuurlijk doen we bijvoorbeeld mee met de IJsselbiënnale. Maar ook vieren we in april ons eerste lustrum met een feestje.
Met deze gezellige nieuwjaarsbijeenkomst werd het nieuwe jaar passend ingezet.

Met vriendelijke natuurgroeten,
IJsselboswachter Anja Nijssen

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog