www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Kick-off 2017

16 februari 2017 Boswachter Anja Nijssen in Overijssel
Gastvrij Salland

Thea Huisman aan het woord

Afgelopen vrijdagmiddag was de kick-off van het nieuwe toeristische seizoen én de presentatie van het nieuwe Salland Magazine 2017. Het was een gemêleerd gezelschap en een volle zaal dat acte de préséance gaf. Horecaondernemers, bestuurders van de provincie Overijssel, gemeenteambtenaren, campinghouders, groene organisaties, speeltuinhouders, recreatieparken, gastsprekers en natuurlijk Marketing Oost.

Aftrap

Thea Huisman, merkleider Salland Marketing, gaf als initiatiefneemster de aftrap. Zij gaf aan de hand van een power point presentatie een beeld van de vele activiteiten en werkzaamheden die Salland Marketing het afgelopen jaar verzorgde. Vervolgens nam Henk van Voornveld, directeur Marketing Oost, het woord. Hij schetste een jaar Gastvrij Overijssel. Een goed jaar met een stijgende tendens in het aantal bezoekers en overnachtingen.
Jan van Oene, adviseur Provincie Overijssel, sloot hier enthousiast op aan. Het gaat goed met de recreatie en het toerisme in Overijssel. Gastspreker Steven de Jong leidde ons door de vele mogelijkheden van het nieuwe medialand.

Salland Magazine 2017

Het Salland Magazine 2017 is nog dikker en nog kleurrijker geworden. En vooral staat het boordevol informatie over activiteiten in en wetenswaardigheden over Salland. Al op de pagina’s 6, 7, 8 en 9 staan teksten over de IJssel, de mooiste rivier van Nederland. Helemaal vóórin het 100 pagina’s tellende magazine. Mooie promotie.

Heel Salland is echter mooi. Het magazine laat dit zien en is daarmee een bron van informatie voor optimaal genieten in gastvrij Overijssel. Beleef het vooral buiten. Wees welkom!

Met vriendelijke natuurgroeten,
IJsselboswachter Anja Nijssen

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog