www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Staatsbosbeheer Overijssel in beeld

10 mei 2017 boswachters in Overijssel
Overijssel 2016

Beeldverslag Staatsbosbeheer Overijssel 2016

Het eerste lentezonnetje. Knoppen die ontwaken. Het broedseizoen. En natuurlijk is het voorjaar ook het moment dat jaarverslagen verschijnen. Verschillende activiteiten en samenwerkingen in 2016 van Staatsbosbeheer in Overijssel zijn in beeld en een paar woorden gevat.

Impressie

Ontdek zelf wat een zwarte stern, een oranje lintje en een groene twinkeling met elkaar gemeen hebben. Onze boswachters geven per gebied een impressie van meer en minder opvallende onderwerpen van het afgelopen jaar.

Resultaten om trots op te zijn

Resultaten van een organisatie waar wij trots op zijn en met plezier gerealiseerd hebben. Kijk mee hoe wij natuur en landschap in Overijssel beschermen, beleven en duurzaam benutten. Dat doen wij niet alleen. Wij kunnen gelukkig rekenen op de steun van vele partners.

Klik hier voor het Beeldverslag.

Met vriendelijke groeten,

Roswitha E. Rood, adviseur communicatie Overijssel

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog