www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Geef elkaar de ruimte

5 juli 2017 Boswachter Nico Arkes in Overijssel
Aat de Jonge en echtgenote

Oud burgemeester van Nieuwleusen, Aat de Jonge en zijn echtgenote.

Dat is het concept voor een goed huwelijk, volgens Aat de Jonge, oud burgemeester van Nieuwleusen. Het echtpaar De Jonge heeft ter gelegenheid van hun 40 jarig huwelijksfeest een herinneringsbank aangeboden gekregen.

Rustpunt met uitzicht

Na lang beraad is de definitieve plaatsingslocatie bepaald. Aat heeft al op vele plaatsen zijn sporen achtergelaten en is nu  burgemeester van Dronten. De boswachterij Staphorst heeft echter een speciale plek in zijn hart. “Ik ken ieder paadje hier!” zoals hij zelf zegt. “Mijn kinderen hebben hier in de speelvijver Zwarte Dennen, veel gespeeld! Bestaat het oude doolhof nog? Hoe is deze boswachterij ontstaan? Welke dieren leven er nu?” Een paar van de vele vragen die bij hem opkwamen. Hij gaf daarnaast ook aan dat hij in de boswachterij Staphorst veel heeft hard gelopen. Het lijkt hem dan ook goed om ergens een rustpunt te plaatsen, met uitzicht op de heide!

familie

Het geheim van een lang en gelukkig huwelijk

Ik vond het een hele eer om dit gezin te mogen ontvangen en even deel uit te maken van dit familiegeluk. Mijn contactpersoon Vincent was niet aanwezig. Zijn vrouw was zojuist bevallen van een zoon! Het was dubbelop feest. De kersverse opa en oma en ooms en tante maakten hier ook een klein feestje van. Ontvangst met koffie bij de boswachter. Een van de dochters had een eigen gemaakte taart meegebracht.
Wat is het geheim van een lang en gelukkig huwelijk was de vraag van de kinderen?

“Geef elkaar de ruimte, laat elkaar vrij en bouw op tijd een rustmoment in.” Dan is een herinneringsbankje op de heide van Staphorst de ideale plek!

 

reageren

geef een reactie

 • anky
  5 april 2018 om 08:48

  I read lots of important information about the free online bejeweled 3 which are related to the how it supports in your gadgets and the history of the game which is really very interesting.

  • Ibrahim Bradtke
   18 februari 2022 om 18:45

   I am the old student of this University and I would like to join your group and help the international students to know the goodness of this university. I have another idea like writing an article about the university and publish it is best cv writing service australia blog which is university official website.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog