www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Fotowedstrijd: “Zo beleef ik de Linge”

3 september 2014 rivierengebied in Rivierengebied

Maak de mooiste foto van jouw beleving van de Linge en win een weekendverblijf voor 4-6 personen in een vakantiewoning van Staatsbosbeheer!

Hier vind je alle informatie over de fotowedstrijd. Onder andere boswachter Hans van Heiningen, al heel lang bekend met de Linge en het omliggende landschap, zit in de jury.

De Linge Geldermalsen 10 6-2005

In oktober start Waterschap Rivierenland met het baggeren van de Linge, van Geldermalsen tot Gorinchem. Staatsbosbeheer verwerkt de vrijgekomen bagger in de plas in de Koornwaard bij Heukelum, waardoor nieuwe natuur ontstaat. Om bewoners en bezoekers van het Lingegebied te betrekken bij dit bijzondere samenwerkingsproject, hebben de organisaties samen een fotowedstrijd uitgeschreven. De winnaar mag met 4-6 personen een weekend verblijven in een vakantiewoning, midden in de mooie natuur van Staatsbosbeheer!

Kijk op de website van Buitenlevenvakanties voor meer informatie over de vakantiewoningen.

Voor meer informatie over de werkzaamheden in de Koornwaard in Heukelum, kunt u contact opnemen met Dianne Renders, boswachter van Staatsbosbeheer. Tel 06-10257214 of d.renders@staatsbosbeheer.nl

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog