www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Een eigen bank in het Groesbeekse Bos!

2 maart 2016 rivierengebied in Rivierengebied

Zoekt u een mooie manier om iemand te gedenken? of wilt u een bijzondere gebeurtenis vieren en heeft u daarnaast ook nog een speciale binding met dit mooie gebied? Dan is de aanschaf van een herinneringsbank wellicht een idee!

Het Groesbeekse Bos is een schitterend bos vlak bij Nijmegen. Het gebied heeft door de jaren heen een bijzondere plaats ingenomen in het leven van veel mensen. Of dit nu omwonenden of trouwe bezoekers zijn die al sinds jaar en dag in het gebied komen. Staatsbosbeheer biedt geïnteresseerden nu de kans om een eigen zitbank in het Groesbeekse Bos te laten plaatsen.

Hout van eigen bodem

Het betreft mooie houten banken van douglas eik uit eigen bossen, met een Natuur Comfort Bankgegarandeerde levensduur van ca. tien jaar. Op het hout is geen chemische behandeling toegepast waardoor ze een natuurlijke grijze kleur aannemen. Last but not least kunnen ze worden voorzien van een roestvrijstalen plaatje, waarin een gewenste tekst gegraveerd kan worden.

Bestellen of vragen?

Wilt u graag een bank bestellen of heeft u een vraag, neem dan contact op met boswachter Rijk van Nijmegen, Corien Koreman via c.koreman@staatsbosbeheer.nl

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog