www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Kerstbomendag in het Groesbeekse bos

29 november 2018 Boswachter Lydie van Santen in Rivierengebied

Maak een gezellige start van de feestdagen en zoek op zaterdag 8 december met het hele gezin een kerstboom uit in het Groesbeekse bos. Je mag de boom zelf zagen of uitspitten. De boswachter van Staatsbosbeheer wijst je de weg en helpt als dat nodig is. Heb je zelf een schop of zaag, neem die dan mee!

Gezellig kerstvoorbereiding

Maak een gezellige start van de feestdagen en zoek op zaterdag 8 december met het hele gezin een kerstboom uit in het Groesbeekse bos. Je mag de boom zelf zagen of uitspitten. De boswachter van Staatsbosbeheer wijst je de weg en helpt als dat nodig is. Heb je zelf handschoenen, een schop of zaag, neem die dan mee.

Er is een kampvuur om je aan te warmen en en koek- en zopiekraam aanwezig om de lekkere trek te stillen.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 8 december 2018

Tijd: 9.00u tot 15.00u

Ter plekke zijn ook zagen en een spitschoppen aanwezig. Bomen zijn vanaf 10 euro per meter verkrijgbaar, er zijn diverse maten beschikbaar!  Let op: contant en gepast betalen. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor aanleg van nieuwe kerstbomen. Er zijn ca. 400 bomen beschikbaar. OP = OP!

Blijf op de hoogte via het evenement op Facebook: Kerstbomendag

Route

Vanaf de Postweg te Berg en Dal, nabij Camping de But, de kerstbomen verkoop is vanuit beide richtingen aangegeven met spandoeken van Staatsbosbeheer.

 

reageren

geef een reactie

  • Jan Crienen
    13 december 2018 om 16:03

    geweldig mooie Kerstboom kunnen uitspitten voor een schappelijke prijs. Het terrein is goed begaanbaar en niet modderig. (alleen jammer dat ik vergeten ben de schop mee terug te nemen 🙁 )

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog