www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Wandelkade Millingerwaard weer even open

2 maart 2019 Boswachter Twan Teunissen in Rivierengebied
Recreatiekaart Millingerwaard 2019

De recreatiekaart van de Millingerwaard in 2019

De nieuwe wandelkade in de Millingerwaard is gerepareerd en weer open voor publiek. De dam was tijdelijk afgesloten omdat de kanten deels waren weggespoeld. Wie wil wandelen moet snel zijn, want ik verwacht dat de kade volgende week overstroomt. Dus regenjas en laarzen aan en naar buiten!

In december werd in de Millingerwaard een nieuwe wandelkade aangelegd. vanaf toen was het weer mogelijk om een rondje te lopen door de Millingerwaard. Maar het plezier was van korte duur, het bleek dat de kanten deels waren weggespoeld tijdens een klein hoogwater. Die schade is nu gerepareerd en het wandelpad is weer open!

Bij hoogwater overstroomt het wandelpad en naar alle waarschijnlijkheid gaat dat in de loop van de week ook weer gebeuren. Dan wordt het dus wachten tot het weer laagwater is. Dynamiek langs de rivieren is prachtig, maar je moet er soms even door omlopen… Ik geniet er iedere dag van.

Meer over de nieuwe wandelkade lees je in dit blog.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog