www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Kom op de koffie bij de boswachter in de Bastei

21 augustus 2019 Boswachter Twan Teunissen in Rivierengebied
Luchtfoto van de Oude Waal en Stadswaard

Luchtfoto van de Oude Waal en Stadswaard

Vanaf nu kun je maandelijks koffie drinken met de boswachter van Staatsbosbeheer in de Bastei in Nijmegen. Iedere eerste woensdag van de maand zit de boswachter klaar om je vragen te beantwoorden. Op 4 september ben je voor de eerste keer van harte welkom.

Kom je wel eens in de Gelderse Poort, in de uiterwaarden bij Slijk-Ewijk of op de Duivelsberg en heb je hier vragen over? Kom dan op de koffie bij de boswachter. Iedere eerste woensdag van de maand is boswachter Twan Teunissen aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

De boswachter van Staatsbosbeheer wil graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje. Je bent van harte welkom op woensdag 4 september tussen 15 en 17 uur in De Bastei. De koffie staat klaar op de vide in het entreegebouw aan de Lange Baan in Nijmegen!

De rest van het jaar kun je op de koffie komen op 2 oktober, 6 november en 4 december.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog