www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Kom op de koffie bij de boswachter in de Bastei

23 september 2019 Boswachter Twan Teunissen in Rivierengebied
Bruinrode heidelibel

Bruinrode heidelibel

Iedere maand kun je koffie drinken met de boswachter van Staatsbosbeheer in De Bastei in Nijmegen. Iedere eerste woensdag zit de boswachter klaar om je vragen te beantwoorden. Op 2 oktober is boswachter Daan Meeuwissen aanwezig.

Kom je wel eens in de Gelderse Poort, in de uiterwaarden bij Oosterhout en Slijk-Ewijk of op de Duivelsberg en heb je hier vragen over? Kom dan op de koffie bij de boswachter. Iedere eerste woensdag van de maand is een boswachter van Staatsbosbeheer aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

De boswachter van Staatsbosbeheer wil graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje. Op 2 oktober ben je van harte welkom tussen 15 en 17 uur in De Bastei in Nijmegen. De koffie staat klaar op de vide in het entreegebouw aan de Lange Baan in Nijmegen!

De rest van het jaar kun je op de koffie komen op 6 november en 4 december.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog