www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Kom op de koffie bij de boswachters op Landgoed Mookerheide

23 september 2019 Boswachter Twan Teunissen in Rivierengebied
Mulderskop, boswachterij Groesbeek

Mulderskop, boswachterij Groesbeek

Woon jij vlak bij de Mookerheide of kom je wel eens genieten van het Groesbeekse bos? Wandel je regelmatig op de Sint Jansberg, ga je graag naar Heumensoord of geniet je regelmatig van de Bruuk? Iedere laatste woensdag van de maand kun je met boswachters van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer aan de koffie een gesprek aangknopen.

Één woensdagmiddag in de maand zijn boswachter Ellen Luijks van Natuurmonumenten en boswachter Lydie van Santen of boswachter Twan Teunissen tussen 15 en 17 uur aanwezig in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed Mookerheide. De komende data zijn: 25 september 30 oktober en 20 november. Samen verwelkomen je graag in onze gebieden.

Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer willen graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje. Je bent van harte welkom op woensdag 25 september tussen 15 en 17 uur in Landwinkel de Mookerheide op Landgoed Mookerheide, Heumensebaan 2 in Molenhoek. De koffie staat klaar!

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog