www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Kerstbomendagen 2019

6 december 2019 Boswachter Lydie van Santen in Rivierengebied

Dit jaar hebben we maar liefst twee kerstbomendagen in het Groesbeekse bos, zowel op zaterdag 7 december & zondag 8 december bent u van harte welkom! U kan bij ons in een stukje bos dat speciaal is aangeplant met sparrenbomen een kerstboom uitkiezen en zelf uitspitten of afzagen. Er zal natuurlijk weer een kleine koek- en zopiekraam aanwezig zijn en een vuurtje om de handen te warmen.

Gezellig kerstvoorbereiding

Maak een gezellige start van de feestdagen en zoek  met het hele gezin een kerstboom uit in het Groesbeekse bos. Je mag de boom zelf zagen of uitspitten. De boswachter van Staatsbosbeheer wijst je de weg en helpt als dat nodig is. Heb je zelf handschoenen, een schop of zaag, neem die dan mee. Er is een kampvuur om je aan te warmen en koek- en zopiekraam aanwezig om de lekkere trek te stillen.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 7 december & zondag 8 december 2018

Tijd: 9.00u tot 15.00u

Ter plekke zijn ook zagen en een spitschoppen aanwezig. Bomen zijn vanaf 10 euro per meter verkrijgbaar, er zijn diverse maten beschikbaar!  Let op: contant en gepast betalen. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor aanleg van nieuwe kerstbomen. Er zijn ca. 400 bomen beschikbaar. OP = OP!

Route

Vanaf de Postweg te Berg en Dal, nabij Camping de But, de kerstbomen verkoop is vanuit beide richtingen aangegeven met spandoeken van Staatsbosbeheer.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog