www.boswachtersblog.nl/ Rottum

Avonturiers gezocht!

24 juli 2014 bertcorte in Rottum
Rottumeroog en het Zuiderduin in 2012
Rottumeroog en het Zuiderduin in 2012

Fans van het mythische Waddeneilandje hebben er best lang op moeten wachten, maar sinds 14 juli kunnen de Dagarrangementen Rottumeroog van de nazomer weer geboekt worden. Of moeten we zeggen: Rottumeroog-expedities? Feit is dat deze excursie in het Werelderfgoed Waddenzee zwaarder en langer dan gemiddeld is. Maar ook heel bijzonder. Echt iets voor de (beginnende) avonturier in je! Reserveer daarom nu je plekje op een Dagarrangement in augustus of september!
Wil je even voorproeven? Bekijk dan enkele van de foto’s van National Geographic fotograaf Jasper Doest op de website van het magazine: http://www.nationalgeographic.nl/magazine/actueel/het-onbewoonde-rottumeroog

Excursiedeelnemers op het eiland. Foto: Henk Mellema
Expeditiedeelnemers op het eiland. Foto: Henk Mellema
reageren

geef een reactie

  • Jorien Bakker
    4 augustus 2014 om 09:15

    zeker Wim! Het blijkt dat men toch even wat langer moet nadenken voor er geboekt wordt.

  • Wim Zoeteman
    2 augustus 2014 om 21:28

    En nu maar hopen dat het 19 september goed weer is én dat er dan voldoende deelnemers zijn.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog