www.boswachtersblog.nl/ Schoorlse Duinen

Omleidingen tijdens herstelwerkzaamheden fietspaden

28 augustus 2015 Boswachter Laurens Bonekamp in Schoorlse Duinen

In september start het herstel van de fietspaden aan de Lovinkslaan, Nieuwe Weg, Harger Zeeweg en de Julianalaan in de Schoorlse Duinen. Dit zal gebeuren in fases om het overlast te beperken. Tijdens de werkzaamheden zullen de fietspaden niet toegankelijk zijn en kunt u gebruik maken van omleidingen.

Omleidingen

De omleidingen en afsluitingen staan tijdig aangegeven in het gebied. Op de twee onderstaande kaartjes ziet u al een overzicht van de omleidingen om zo uw aangepaste route te kunnen plannen. Tijdens de werkzaamheden is het gebied en de horeca gewoon bereikbaar waardoor u volop kunt blijven genieten van de duinen.

Overzicht werkzaamheden en omleidingen Schoorlse Duinen (noord)
Overzicht werkzaamheden en omleidingen Schoorlse Duinen (noord)
Overzicht werkzaamheden en omleidingen Schoorlse Duinen (zuid)
Overzicht werkzaamheden en omleidingen Schoorlse Duinen (zuid)

Informatievoorziening

Wij zullen u tijdens de werkzaamheden op de hoogte houden over afsluitingen en toegankelijkheid van de herstelde fietspaden via borden in het gebied, dit weblog en onze twitterende boswachter @laurensbonekamp.

reageren

geef een reactie

  • Spoedig verloop herstelwerkzaamheden fietspaden | Schoorlse Duinen
    22 september 2015 om 10:03

    […] Voor de rest van de week staan de betonwerkzaamheden aan de Nieuwe Weg op de planning. Hierdoor is de Nieuwe weg, vanaf dinsdag 22 september geheel afgesloten voor publiek. Als fietser kunt u gebruik maken van de omleidingen die aangegeven staan in het gebied. Deze zijn ook terug te vinden in het weblog bericht van 28 augustus 2015. […]

  • Nieuwe planning herstelwerkzaamheden fietspaden | Schoorlse Duinen
    4 september 2015 om 12:30
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog