www.boswachtersblog.nl/ Schoorlse Duinen

Nieuwe planning herstelwerkzaamheden fietspaden

4 september 2015 Boswachter Laurens Bonekamp in Schoorlse Duinen

Door onvoorziene omstandigheden is de start van de herstelwerkzaamheden aan de fietspaden in de Schoorlse Duinen uitgesteld met één week. De nieuwe startdatum is woensdag 9 september. Hierdoor zijn er ook een aantal aanpassingen doorgevoerd in de werkplanning.

Eindresultaat Lovinkslaan

Planning werkzaamheden

Woensdag 9 september beginnen de voorbereidende werkzaamheden aan de Harger Zeeweg en de Lovinkslaan, vanaf week 38 vind het aanleggen van de betonnen fietspaden plaats. In week 38 (maandag 14 t/m vrijdag 18 september) worden de Blijdensteinsweg en de Julianalaan gebruikt als aanvoerroute en zijn gedurende deze werkweek niet toegankelijk. Vanaf week 38 starten de voorbereidende werkzaamheden aan de Nieuwe Weg.

Gebruik van omleidingen tijdens werkzaamheden

Gedurende de werkzaamheden zijn de fietspaden niet toegankelijk voor publiek en kunt u gebruik maken van omleidingen. Deze staan aangeven in het gebied en zijn te vinden in het weblog bericht van 28 augustus 2015. De periode van afsluiting van de fietspaden zijn gebonden aan de droogtijd van het beton. Deze droogtijd is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Zodra een fietspad weer toegankelijk is, houden wij u op de hoogte via dit weblog.

De komende tijd is er enige hinder, maar daarna behoren de Schoorlse Duinen tot één van de mooiste fietsgebieden van Noord-Holland!

Boswachter Laurens

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog