www.boswachtersblog.nl/ Schoorlse Duinen

Spoedig verloop herstelwerkzaamheden fietspaden

22 september 2015 Boswachter Laurens Bonekamp in Schoorlse Duinen

Welkomstekst bij de Buitenlevenwoning aan de Lovinkslaan.

Na een natte start vorige week, is er inhaalslag gemaakt met de herstelwerkzaamheden aan de fietspaden in de Schoorlse Duinen waardoor de aannemer weer geheel op schema ligt. Afgelopen vrijdag (18 september) zijn de betonwerkzaamheden aan de Lovinkslaan afgerond en ligt het gehele nieuwe fietspad er in. Het wachten is nu op het uitharden van het beton. Vooralsnog is de Lovinkslaan afgesloten voor publiek. De Blijdensteinsweg is weer toegankelijk voor publiek.

Welkomstekst bij de Buitenlevenwoning aan de Lovinkslaan.
Welkomstekst bij de Buitenlevenwoning aan de Lovinkslaan.

Werkzaamheden Harger Zeeweg

Maandag 21 september is er gestart met de betonwerkzaamheden aan de Harger Zeeweg. Dit verliep zo voorspoedig dat alle betonwerkzaamheden in één dag zijn afgerond. Ook dit beton moet eerst uitharden voordat hij weer opengesteld kan worden. Hier kunt u als fietser gebruik maken van het naastgelegen wandelpad. De aannemer heeft speciaal voor de bezoekers een functioneel bruggetje geplaatst zodat het wandelpad die het fietspad kruist, gewoon gebruikt kan worden.

Bruggetje voor fietsers en wandelaars over nieuwe fietspad Harger Zeeweg
Bruggetje voor fietsers en wandelaars over nieuwe fietspad Harger Zeeweg

Werkzaamheden Nieuwe Weg

Voor de rest van de week staan de betonwerkzaamheden aan de Nieuwe Weg op de planning. Hierdoor is de Nieuwe weg, vanaf dinsdag 22 september geheel afgesloten voor publiek. Als fietser kunt u gebruik maken van de omleidingen die aangegeven staan in het gebied. Deze zijn ook terug te vinden in het weblog bericht van 28 augustus 2015.

Facts rondom de werkzaamheden

  • De verantwoordelijke aannemer voor de werkzaamheden is Schagen Infra
  • Deze mannen komen speciaal hiervoor vanuit Hasselt (Overijssel).
  • Inmiddels is er 1900 meter fietspad hersteld
  • Dit is een oppervlakte van +- 5700 m²
  • Hiervoor is 855 m³ beton voor nodig
Eindresultaat Lovinkslaan
Eindresultaat Lovinkslaan

Boswachter Laurens Bonekamp

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog