www.boswachtersblog.nl/ Schoorlse Duinen

Naar buiten in december

29 november 2015 Boswachter Laurens Bonekamp in Schoorlse Duinen

De winter staat weer voor de deur. Het seizoen om tussen alle feestdagen door een winterse wandeling te maken met familie om daarna op te warmen voor de houtkachel met een kop warme chocolademelk met slagroom. Ook in december is er weer een leuk activiteitenprogramma samengesteld, helemaal in het teken van de winter. Zo kan je op snuffelstage bij de boswachter, worden er weer kerstbomen gezaagd,  is er weer een lichtjeswandeling en nog veel meer. In het overzicht hieronder zie je het gehele overzicht aan activiteiten van december.

Buitenladder december

Buitenladder December 2015
Buitenladder December 2015

Boswachter Laurens Bonekamp

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog