www.boswachtersblog.nl/ Schoorlse Duinen

Mijn laatste Boswachtersblog

26 juli 2018 Boswachter Laurens Bonekamp in Schoorlse Duinen

Na 3 mooie, leerzame en enerverende jaren is dit de laatste blog die ik schrijf voor de Schoorlse Duinen. Na een enorm mooie tijd in de Kop van Noord-Holland ga ik vanaf volgende week aan de slag met een nieuwe uitdaging; Projectmedewerker Bosbeheer bij Staatsbosbeheer in Zuid-Holland.

Met een dubbel gevoel neem ik afscheid van de mooie natuur en de vele leuke contacten die ik heb gehad met mensen in de omgeving, maar ik kijk ook enorm uit naar mijn nieuwe baan.

Mijn collega Maarten Duinker heeft mijn taken overgenomen dus de gebieden zijn in goede handen bij hem.

Mensen, blijf genieten van de mooie natuur die de Kop van Noord-Holland rijk is! Het was mij een eer en meer dan een genoegen om boswachter te mogen zijn van de Schoorlse Duinen en de Kop van Noord-Holland. Het ga jullie goed!

Laurens Bonekamp

reageren

geef een reactie

 • Hugo
  13 augustus 2018 om 19:42

  Beste Laurens,
  Veel succes in jouw nieuwe baan!

 • André
  28 juli 2018 om 21:34

  Beste Laurens,
  De 3 jaar zijn natuurlijk voorbij ‘gevlogen’. In natuurontwikking van de duinen een ‘minuutje’. Schoorl blijft een bijzondere plek. Dank voor je inzet. Je gaat vast een mooie toekomst tegemoet in het netwerk natuur.

 • gerrie
  26 juli 2018 om 18:22

  Veel succes in je nieuwe baan, bedankt voor alles wat je schreef, heb er van genoten. Hoop dat Maarten ons verder op de hoogte houdt.

 • Peter
  26 juli 2018 om 18:22
 • Rob van Esseveld
  26 juli 2018 om 16:54
 • Jacqueline Boeckhorst
  26 juli 2018 om 16:04

  Jammer dat je weg gaat. Ik heb je blog met plezier gelezen. Heel veel geluk in Zuid-Holland, Laurens! Groet’n uut Drenthe!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog