www.boswachtersblog.nl/ Terschelling

Pasen bij Staatsbosbeheer

4 april 2012 Boswachter Joeri Lamers in Terschelling

Wie komend weekend naar Terschelling komt om te genieten van het Paasweekend is bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk samen met het Terschellinger restaurant Caracol een tweetal culinaire excursies bedacht.

Op zaterdag kan je met de boswachter een fietstocht maken langs verschillende culinaire hoogtepunten van het eiland. Denk bijvoorbeeld aan de welbekende cranberry, maar ook aan oesters en vroege voorjaarsgroenten! Onderweg stoppen we bij de Bessenschuur voor een “bakje”. Deze fietstocht duurt 2,5 tot 3 uur waarbij we eindigen bij restaurant Caracol. Hier krijgen de deelnemers een uitgebreid 3 gangen diner met eilander ingrediënten voorgeschoteld. U kunt u bij de VVV Terschelling inschrijven voor slechts 40 euro per persoon.

Op eerste Paasdag kunt u vervolgens een mooie wandeling door de bossen en duinen rondom West Terschelling met ons maken waarbij we op een mooie plek in de natuur gaan genieten van een luxe Paaslunch. U kunt u inschrijven bij de VVV Terschelling voor slechts 25 euro en kinderen voor 15 euro.

En wat is een Pasen zonder lammetjes? Eerste en tweede Paasdag kunt u ook nog op kraamvisite komen bij de jonge geitjes. Deze brengen de eerste weken van hun leven door in de schuur in Lies. De schuur is van 13.00 tot 16.00 geopend en iedereen is van harte welkom voor beschuit met muisjes.

reageren

geef een reactie

 • Joeri Staatsbosbeheer
  7 april 2012 om 17:16

  Hoi Albert en Emke,

  Ja foutje van onze kant. We hebben tot vanochtend geprobeerd om iemand te vinden die daar voor vanmiddag had willen staan maar dat is niet gelukt. Daarna door omstandigheden vergeten dit aan te passen op het blog én bij de VVV. Excuus, morgen en maandag is de schuur zeker open van 13.00 tot 16.00 incl beschuit met muisjes (die heb ik zelf gehaald).

  Groeten,

  Joeri

 • Albert Vis
  7 april 2012 om 15:58

  We zijn al 2 x op kraamvisite geweest vanmiddag want we hadden zo’n zin in beschuit met muisjes ………………………helaas een dichte deur.

  Groeten Albert en Emke Vis

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog