www.boswachtersblog.nl/ Terschelling

Blijf even hangen!

20 mei 2012 Boswachter Joeri Lamers in Terschelling

Het zit er weer aan te komen, Oerol! Collega Joris is al vanaf februari druk in overleg met de organisatie over alle plekken in de Terschellinger natuur die als decor gaan dienen voor alle voorstellingen. Daarnaast hebben we dit jaar ook een aantal leuke activiteiten bedacht waardoor Oerolgangers Staatsbosbeheer vaker tegen zullen komen en ze nog meer van het prachtige eiland kunnen genieten!

Naar Oerol kom je voor de gezelligheid, de relaxte sfeer, de muziek en het theater en het prachtige eiland. Hoe kan je al die dingen nou beter beleven dan vanuit een hangmat naast het podium op het Groene strand met uitzicht over de uitgestrekte Noordsvaarder? Voor een klein bedrag huur je hier je eigen hangmat die je kan ophangen in het Staatsbosbeheer “hangmattendorp”. Mooi weer, muziek, wat te drinken en het allerbelangrijkste: het mooiste uitzicht van Nederland!

En wie dan toch blijft hangen kan meteen even meetellen. Tijdens Oerol stellen we een aantal diersoorten centraal waarvan bezoekers hun waarnemingen kunnen doorgeven op de speciale Oerol pagina die op dit blog verschijnt. We zijn erg benieuwd hoe vaak bepaalde soorten worden gezien als er door duizenden mensen op wordt gelet. En dat is nog niet alles… Hierover meer de komende weken!

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog