www.boswachtersblog.nl/ Terschelling

Staatsbosbeheer maakt het Jaarbeeld 2012 op

19 december 2012 Boswachter Joeri Lamers in Terschelling

Het jaar 2012 is alweer bijna op z’n eind. Hier op Terschelling is veel gebeurd; we hebben het leuke én leerzame schoolproject ‘Van Boom tot Bank’ gedraaid, in het Hoornerbos is flink gedund en nog net in de laatste weken van het jaar zijn de trappen op het Seinpaalduin vernieuwd. Zomaar een greep uit alle activiteiten die dit jaar hebben plaatsgevonden en waarover u kon lezen op ons weblog.

jaarbeeld terschellingBehalve het weblog presenteren we in december weer ons ‘Jaar in Beeld’. Dit jaarverslag (mét handige getijdentabel) geeft een beeldend overzicht van de werkzaamheden en activiteiten die het afgelopen jaar in onze natuurgebieden op Terschelling hebben plaatsgevonden. Nieuw in dit jaarbeeld is dat u pagina’s kunt scannen met uw smartphone of tablet met de Layar applicatie. Hiermee kunt u interessante en leuke extra natuurinformatie raadplegen op bijvoorbeeld Waarneming.nl, of Staatsbosbeheerfilmpjes bekijken op YouTube.

Vrijdag brengen we met alle collega’s en vrijwilligers het Jaarbeeld bij de eilanders langs. U kunt het ook hier downloaden.

Namens alle collega’s wens ik u fijne feestdagen, een mooi en natuurlijk 2013 en uiteraard veel leesplezier!

Boswachter Remi Hougee

reageren

geef een reactie

  • Jaap Zijp
    19 december 2012 om 17:43

    Als lezer van jullie blog, wensen wij, Jaap en aquilina, een ieder fijne feestdagen en een voorspoedig en gezond 2013 toe.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog