www.boswachtersblog.nl/ Terschelling

Staatsbosbeheer Terschelling presenteert: het Jaarbeeld 2013

20 december 2013 Boswachter Joeri Lamers in Terschelling

???????????????????????????????Het jaar is weer bijna voorbij, tijd om de balans op te maken! Net als voorgaande jaren hebben wij daarom ons ‘Jaarbeeld 2013’ huis-aan-huis rondgebracht op Terschelling. Dit Jaarbeeld geeft een prachtig overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen, werkzaamheden en activiteiten van en bij Staatsbosbeheer op Terschelling.

2013 is een jaar geweest waarin we veel werk hebben kunnen verzetten. Duintrappen naar de uitzichtpunten zijn vernieuwd, een nieuw wandelroutenetwerk is aangelegd én, het ingrijpendst van allemaal, Doodemanskisten heeft een opknapbeurt gekregen. Dit zijn zomaar drie onderwerpen die terug zijn te vinden in het Jaarbeeld, maar er is veel meer. U kunt het Jaarbeeld 2013 downloaden als pdf. Net als anders hebben we ook dit jaar weer een getijdentabel bijgevoegd.

Het hele team van Staatsbosbeheer op Terschelling wenst u fijne feestdagen en een ‘natuurrijk’ 2014 toe!

reageren

geef een reactie

  • de nachtboswachter
    9 februari 2014 om 20:44

    Staatsbosbeheer moet stoppen met de landelijke bomenkap.de nachtboswachter.you tube.

    • Joeri Lamers
      25 februari 2014 om 11:50

      Beste nachtboswachter,

      Over het beleid dat elders in het land door Staatsbosbeheer wordt gevoerd kan ik u geen uitleg geven. Wel weet ik dat mijn collega’s met kennis van zaken en met een duidelijk doel te werk gaan. Ik ga er daarom vanuit dat het werk rondom Groesbeek met goede argumenten wordt uitgevoerd. Voor meer informatie over de werkzaamheden raad ik u aan in gesprek te gaan met mijn collega’s aldaar. Uw reacties onder meerdere berichten op dit weblog van Terschelling verwijder ik omdat zij niet bijdragen aan waar het op dit weblog over gaat, namelijk het werk van Staatsbosbeheer op Terschelling. Kritische opmerkingen over dat werk zijn hier zeker welkom, graag zelfs.

      Met vriendelijke groet,

      Joeri Lamers

  • Terschelling island wheatears helped by horses | Dear Kitty. Some blog
    21 december 2013 om 00:44

    […] Terschelling nature in 2013: here. […]

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog