www.boswachtersblog.nl/ Terschelling

Natuurretraites: de natuur als ‘gids’

19 februari 2014 Boswachter Remi in Terschelling

Vanaf dit jaar gaan we op Terschelling een unieke samenwerking aan met Martine Meijer, psychoanalytica.

Juist als je in je leven met vragen zit, waar je niet eenvoudig een antwoord op hebt, kan de natuur je de helpende hand bieden. En vooral ook op een eiland, waar je geest volledig tot rust kan komen, krijg je misschien wel de beste antwoorden op die vragen!

EILANDTIJD organiseert unieke retraites in de ongerepte natuur van het eiland -met als primeur een wandeling door de donkerste nacht van Nederland- natuurlijk onder de deskundige leiding van een gids van Staatsbosbeheer!
Klik op deze link om hier meer over te weten te komen.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog