www.boswachtersblog.nl/ Terschelling

Eilander service voor de vogelwachter

29 juli 2014 Boswachter Joeri Lamers in Terschelling

Een mooi voorbeeld van eilander gastvrijheid, ervaren door vrijwillige vogelwachter Marieke van Drimmelen die dit bericht plaatste op haar Facebookpagina:

slippers 2“Afgelopen donderdag ben ik al naar Terschelling gegaan om vrijdagochtend naar de Boschplaat te vertrekken. Een extra vakantiedag. Ik kwam terecht bij schoenenwinkel De Strandloper van Dick Brouwer omdat ik nieuwe slippers zocht. Ik zag daar hele mooie slippers maar niet in mijn maat. Dick, de eigenaar van de winkel, zei: “Ik kan ze voor je bestellen dan zijn ze er zaterdag.”Ik zei: “Nee, helaas, vanaf vrijdag zit ik een week op de Boschplaat.” Hij: “Ik kan ze ook zondag naar je komen brengen. Ik ben van plan om dan een wandeling te maken.” Ik lachte: ” Dat is wel heel klantvriendelijk maar ik zit helemaal op de Oostpunt. Ik bestel ze wel via Internet en dan zijn ze er als ik weer thuis in Haarlem ben.” En dat heb ik die avond gedaan.

En wat gebeurde er vandaag (zondag)? Dick kwam mijn bestelde slippers bij mij in de derde keet brengen!! 30 kilometer fietsen en ongeveer 10 kilometer lopen want hij kreeg ook nog een lekke band! Wat een held!”

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog