www.boswachtersblog.nl/ Terschelling

Wij presenteren: Jaar in beeld Terschelling 2014

18 december 2014 Boswachter Joeri Lamers in Terschelling

jaarbeeldRuim 2000 adressen hebben op Terschelling vandaag ons Jaar in beeld 2014 op de mat gekregen; een prachtig overzicht van alle mooie en leuke gebeurtenissen bij Staatsbosbeheer op Terschelling van dit jaar!

Het leuke is dat we de bezorging al vanaf de eerste keer, 10 jaar geleden, zelf doen samen met al onze vrijwilligers. Voor één ochtend in het jaar zijn boswachters dus even postbode. Tijdens het rondbrengen valt op dat veel mensen die we spreken erg enthousiast zijn over het net opgeleverde familiepad op het Kaapsduin (naast Seinpaalduin). Behalve dat dit uitzichtpunt één van de hoogste punten van het eiland is, is het ook gelijk één van de hoogtepunten van onze werkzaamheden van dit jaar.

Behalve dat staan er nog tal van andere onderwerpen in het Jaar in Beeld 2014. Benieuwd? Hier kun je hem downloaden als pdf. Een papieren exemplaar krijgen kan ook. Mail dan even of kom er zelf één ophalen bij ons op kantoor. Een kop koffie behoort dan ook tot de mogelijkheden! De jaarlijkse getijdentabel is ook te downloaden. De papieren versie bezorgen we half januari huis aan huis na omdat deze verkeerd was gedrukt.

Alle medewerkers (de vaste én vrijwillige) wensen u een fijne feestdagen en een natuurrijk 2015!

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog