www.boswachtersblog.nl/ Texel

Ruiters en menners knappen Texelse ruiterpaden op

3 maart 2013 Boswachter Erik van der Spek in Texel

[slideshow]Zaterdagmiddag heeft een groep Texelse menners en ruiters gewerkt aan het opknappen van de Texelse ruiterpaden. Met het afnemende budget van Staatsbosbeheer voor het onderhoud van recreatieve voorziening is dergelijke hulp hart nodig om in dit geval ruiterpaden bruikbaar te houden.

Langs het ruiterpad naast het Slag van Paal17 is het prikkeldraad op de tuinwal naast het ruiterpad verwijderd. Dit wordt vervangen door een gladde draad. Ruiterpaden in De Dennen zijn gesleept met een hort (zoek maar op in het Texels woordenboek wat dit is). De paden knapten er in ieder geval van op. Ook zijn hier en daar takken weggehaald. Binnenkort worden met een kraantje nog kuilen in de paden weggewerkt.

Boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

  • Ton
    3 maart 2013 om 12:10

    de invulling van het idee is prachtig, jammer dat er maar twee foto’s staan in de slideshow

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog