www.boswachtersblog.nl/ Texel

De Slufter is weer opgeruimd

11 maart 2013 Boswachter Erik van der Spek in Texel

[slideshow]Ondanks regen en koude wind kwamen zaterdagochtend 24 mensen Staatsbosbeheer helpen bij het vuilruimen in De Slufter op Texel. Afgelopen winter heeft De Slufter weer een paar keer vol gestaan met zeewater. Veel plastic en andere rommel uit zee bleef daarna in De Slufter achter. Warm gekleed en in regenpakken is er hard gewerkt om het grootste deel van deze rommel weer op te ruimen. Er is ongeveer 12 m3 rommel verzameld. Hulp bij het transport was er van Willem Hemelraad van de Texelse Landroverclub en hij maakte ook de foto’s. Na afloop brandde de kachel en was er soep in café De Slufter, dit was dit jaar extra welkom. De gemeente Texel zorgt voor de verdere afvoer van de rommel. Staatsbosbeheer is blij met deze hulp en De Slufter ligt er weer een stuk aantrekkelijker bij.

Boswachter Edwin van Egmond

reageren

geef een reactie

  • Jan
    29 mei 2013 om 16:15

    Fantastisch initiatief en wat een volle zakken zeg! Op naar een schoner Texel!

  • Ton
    12 maart 2013 om 11:10

    enorm goede actie en prettig dat er zoveel mensen meehelpen om de troep op te ruimen. Toppie!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog