www.boswachtersblog.nl/ Texel

Bij De Slufter denken aan een baggerdepot is even wennen, Menno Bentveld kent nu ook de echte op Texel

2 januari 2014 Boswachter Erik van der Spek in Texel

column Menno Bentveld
Voor Texelaar en Texelganger is het even wennen dat er mensen zijn die als het over De Slufter gaat denken aan een baggerdepot bij Rotterdam. Dat een voorgaand Texels college van B&W hun Rotterdamse collega’s eens heeft uitgenodigd om te laten zien voor wat voor gebied de naam Slufter wel gebruikt mag worden heeft niet voldoende geholpen. In zijn column in het Winternummer van het magazine naarbuiten van Staatsbosbeheer http://www.staatsbosbeheer.nl/Over%20Staatsbosbeheer/Tijdschrift%20naarbuiten.aspx schrijft Menno Bentveld dat hij tot voor kort niet snapte hoe mensen zo enthousiast konden zijn over de natuur in De Slufter. Ondertussen snapt hij het wel.

Elke zondag kunt u mee op excursie om De Slufter beter te leren kennen, aanmelden: www.ecomare.nl

Boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

  • Affodil
    3 januari 2014 om 09:50

    Ik prijs me gelukkig dat ik de échte Slufter zo stilaan wel een beetje begin te kennen. Al kan een mens nooit volleerd zijn. Ergens begin april zal ik me dus wel weer aanmelden bij ecomare.nl… Tot dan en intussen een succesvol jaar gewenst voor SBB Texel!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog